Osnovna načela preduzeća

Još 1966. godine smo u okviru načela našeg preduzeća formulisali vrednosti koje su još uvek naše smernice, nakon što smo ih pažljivo prilagodili. Zajedno, one oslikavaju karakteristični profil naše marke. Pojedinačno, one opisuju duh, atmosferu i običaje koji čine našu kulturu, kao i specifične zahteve proizvodnje koji iz nje proizilaze.


Druck

Inovacija

Zadajemo tehnološki tempo i dajemo podsticaj našoj branši. Uvek smo iznova razvijali napredne proizvode i rešenja, koji su postali putokaz u tehnici grejanja. I u budućnosti želimo da diktiramo tempo tehnološkog napretka.

Druck

Vrhunski kvalitet

Pružamo vrhunski kvalitet i težimo perfekciji u svim područjima preduzeća. Moto našeg poslovanja je: “Ništa nije toliko dobro da se ne može poboljšati”. Naši proizvodi su jednostavni za upotrebu, dugotrajni i pouzdani.


Druck

Kompletna ponuda

Shodno specifičnim potrebama međunarodnog tržišta nudimo individualna sistemska rešenja za sve energente i svaku oblast primene tehnike grejanja i rashlađivanja, kao i sveobuhvatne usluge. Naši proizvodi štede energiju i čuvaju okolinu.

Druck

Efikasnost

Radimo u jednostavnim strukturama i procesima i pridajemo veliku važnost maksimalnoj efikasnosti materijala, rada i energije. Time postižemo ne samo ekonomičnost našeg delovanja, nego i očuvanje ograničenih prirodnih resursa.


Druck

Održivost

Zalažemo se za ekonomsku, ekološku i socijalnu odgovornost. Vodimo računa o tome da nijedan proces nije štetan za okolinu i podržavamo upotrebu obnovljivih energija. Naš cilj je zaštita i očuvanje klimatskih uslova i prirodnih životnih načela. Zalažemo se za nauku, umetnost i kulturu kao društvene vrednosti.

Druck

Pouzdanost

Mi smo nezavisno porodično preduzeće i pouzdani poslovni partner. Mi partnerski i pošteno sarađujemo sa našim potrošačima i dobavljačima sa ciljem obostranog uspeha. Svesni smo vrednosti ljudi u preduzeću i komuniciramo sa njima otvoreno i sa poverenjem. Sposobnim i vrednim saradnicama i saradnicima nudimo dobre šanse za napredak.


Agilitaet.png

Agilnost

Ono što odlikuje naš način rada su fleksibilnost, uspostavljanje saradnje između raznih oblasti, komunikacija bez hijerarhije i objektivni procesi odlučivanja. Stalno podstičemo kreativnost i brzinu, kao i inovacioni potencijal koji proističe iz njih, pri čemu pružamo stabilnost, pouzdanost i vrednovanje.

Unternehmertum.png

Preduzetništvo

Naši zaposleni su preduzetnici u preduzeću i razvijaju nove poslovne modele na osnovu zajedničkog iskustva. Odlike našeg poslovanja su samoodgovornost i podstrek odlučivanju. Naš moto je da nudimo inspirativno radno okruženje uz mogućnost individualnog razvoja.