Inovativna rešenja za hlađenje

Viessmann Group je jedan od vodećih evropskih proizvođača inovativnih rešenja za hlađenje. U portfolio proizvoda spadaju rashladne vitrine i zamrzivači sa centralnim hlađenjem i kompletno sklopljeni modeli, raspršivači pare, rashladne komore, agregati za rashladne vitrine i zamrzivače, kao i dodatna oprema i usluge za kompletnu montažu i održavanje. Kompletni asortiman proizvoda i usluga ima najefikasnija rešenja za hlađenje i razgranatu mrežu partnera.

Korisnici na jednom mestu imaju sve što je potrebno za prodaju, marketing i servis. Proizvodni pogoni u Nemačkoj (ranije Viessmann rashladna tehnika, evropski vodeći proizvođač rashladnih sistema) i Finskoj (Norpe, skandinavski vodeći proizvođač rashladnih sistema) su garancija za kvalitetne hladnjače i rashladne vitrine, kao i veliko iskustvo u oblasti hlađenja u poslovnim objektima. Spajanje dugogodišnjeg iskustva oba preduzeća ide u prilog korisnicima, koji na jednom mestu mogu da nađu sve što im je potrebno iz oblasti hlađenja.

Viessmann nudi inteligentna rešenja za male trgovine, koje stvaraju nove mogućnosti za prodaju životnih namirnica. U faktore uspeha spadaju smanjenje troškova, stvaranje prijatnog doživljaja kupovine i prilagođavanje individualnim zahtevima kupaca.

Niski troškovi - od početka do kraja

Viessmann u ponudi ima sve za kompletni životni ciklus svojih proizvoda - od instalacije, preko svakodnevnog rada, servisa i održavanja, do reciklaže i uklanjanja u otpad. Korisnici dobijaju rešenja za niske troškove životnog ciklusa.

Prijatan In-Store doživljaj

Osnovno poznavanje zahteva kupaca u radnjama, kao i dobro poznavanje tržišta omogućavaju da se pomogne trgovcima u stvaranju prijatnog doživljaja kupovine u prodavnicama. Viessmann rashladne vitrine su idealne za atraktivnu prezentaciju životnih namirnica, što povećava promet. Zajedno sa korisnicima nađena su rešenja koja jednako koriste i trgovcima i kupcima.

Jedinstveni koncepti pojedinačnih trgovina

Viessmann rešenja za hlađenje su fleksibilna i odgovaraju svim zahtevima u poslovnim objektima. Svi proizvodi se mogu prilagoditi individualnim potrebama korisnika da bi se stvorili jedinstveni koncept pojedinačnih trgovina i nove layout opcije na tržištu.


Rashladna tehnička rešenja za primenu u privredi

  • Oprema za hlađenje
  • Rashladne komore i zamrzivači
  • Agregati za hlađenje
  • Sistemi regala i dodatna oprema

 


Proizvodni program

Verbundkühlmöbel

Vertikalne rashladne vitrine

Steckerfertige Kühlmöbel

Rashladne vitrine spremne za povezivanje

Kühlzellen, Tiefkühlzellen und Regalsysteme

Rashladne komore i police

Kältesysteme & Steuerungen

Rashladni sistemi i agregati


Niski troškovi životnog ciklusa

Viessmann ima sveobuhvatni pogled na životne cikluse svojih porizvoda – od instalacije, preko svakodnevnog rada, servisa i održavanja, do recikliranja i deponovanja. Korisnici dobijaju rešenja za niske troškove životnih ciklusa, pri čemu se vodi računa o dobrobiti budućih generacija.

Prijatan izgled radnje

Osnovno razumevanje poslovnih potreba klijenata, kao i sveobuhvatno poznavanje tržišta uslovi su za dobru podršku trgovcima prilikom stvaranja prijatnog ambijenta za kupovinu. Viessmann rashladne vitrine su idealne za atraktivnu prezentaciju životnih namirnica, što povećava promet. Zajedno sa klijentima tražimo rešenja koja su korisna i za trgovce i za potrošače.

Jedinstveni koncepti trgovina

Viessmann rashladni sistemi su fleksibilni i ispunjavaju sve zahteve tržišta. Svi proizvodi se mogu prilagoditi individualnim potrebama klijenata, da bi se stvorio jedinstveni koncept trgovine i nove opcije izlaganja.


Viessmann rashladni sistemi

Proizvodnja u Nemačkoj

Viessmann Kühlsysteme GmbH iz Bavarske je vodeći evropski proizvođač hladnjača i agregata za hladnjače za trgovinu i industriju. Preko 500 zaposlenih angažovano je na proizvodnji efikasnih i inovativnih proizvoda koji ispunjavaju visoke standarde u oblasti gastronomije, hotelijerstva i proizvodnje i prerade životnih namirnica.

Viessmann Kühlsysteme GmbH
Schleizer Straße 100
95030 Hof/Saale

Telefon: +49 9281 8140
Telefax: +49 9281 814269

E-Mail: kuehlsysteme@viessmann.de
Web: www.viessmann.de/kuehlsysteme

Sertifikati


Rashladni sistemi

Proizvodnja u Finskoj

Norpe Oy je osnovan 1953. godine u Finskoj i u sastavu je Viessmann grupe. Preduzeće je vodeći proizvođač inovativnih komercijalnih rashladnih sistema, kao što su rashladne vitrine i hladnjače sa centralnim hlađenjem, spremne za upotrebu. Ovo preduzeće nudi kompletne sisteme, kao i sve usluge u vezi sa montažom i servisom. U sedištu u Porvou zaposleno je više od 300 stručnjaka za rashladne sisteme.

Norpe Oy
PL 24 (Teollisuustie 7)
06151 Porvoo
Finland

Telefon: +358 19 537 8000
Telefax: +358 19 537 8100

E-Mail: marketing@norpe.fi
Web: www.norpe.com

Sertifikati

Kontakt

Viessmann je jedan od vodećih proizvođača inovativnih rashladnih sistema u Evropi. Prodajna predstavništva u 11 različitih zemalja omogućavaju dobar pristup klijentima i nude obiman asortiman proizvoda i usluga – od održavanja i servisa, do tehničke podrške. Visoka stručnost u okviru Viessmann grupe olakšava partnerima put do perfektnog rešenja.
 


Veliki projekti

Viessmann Kühlsysteme GmbH
Schleizer Strasse 100
D-95030 Hof

Telefon: +49 9281 814-0
Telefax: +49 9281 814-810
E-Mail: kuehlsysteme@viessmann.de

Tehnička podrška klijentima 
Od ponedeljka do četvrtka: 07:00 - 18:00
Petak: 07:00 - 16:00

Call centar: +49 9281 814-908
E-Mail: service-ks@viessmann.com

Posle radnog vremena na raspolaganju Vam je naša služba za servis.
Hitni pozivi 0700 - 843776266


Veleprodaja

Viessmann Kühlsysteme GmbH
Isaac-Fulda-Allee 5
D-55124 Mainz

Telefon: +49 6131 57046-17
Telefax: +49 6131 57046-40

Tehnička podrška klijentima
Telefon: +49 6131 57046-17
E-Mail: service-grosskunden-ks@viessmann.com

Tim Karrasch

Key Account Manager • Telefon: +49 6131 57046-17 • Mobil: +49 152 22832111

E-Mail: KrcT@viessmann.com


Chillventa_2016_Logo_300dpi_Variante3_654x359.jpg

Energieeffiziente Kühllösungen und natürliche Kältemittel – Viessmann Kühlsysteme präsentiert auf der Chillventa die nachhaltige Kältetechnik der Zukunft

Wenn Sie sich für die neuesten Entwicklungen aus der Kälte-Welt interessieren, sind Sie auf der Chillventa genau richtig. Hier werden Projekte angestoßen, Trends gesetzt und innovative Produkte dem Markt präsentiert.

Mit seinen innovativen Kühllösungen ist Viessmann technologischer Schrittmacher und Impulsgeber der Kältetechnik-Branche. Als Familienunternehmen in dritter Generation und einer der international führenden Hersteller von Heiz-, Industrie- und Kühlsystemen bekennt sich Viessmann nicht nur zu seiner gesellschaftlichen Verantwortung, sondern auch zu der Verantwortung für die Zukunftssicherheit kommender Generationen.

Die Kühlzellen von Viessmann verbrauchen aufgrund einer hervorragenden Dämmung und eines wärmebrückenoptimierten Bausystems im Durchschnitt 15,5 % weniger Energie als die Wettbewerbszellen im Testvergleich auf dem ATP Prüfstand des TÜV Süd. Auch die Kühl- und Tiefkühlmöbel von Viessmann zeichnen sich insbesondere durch Energieeffizienz und hervorragende Warenpräsentation sowie mit der Option R290 Kältemittel durch Umweltfreundlichkeit aus.

Besuchen Sie uns in der Halle 9, Stand-Nr. 9-203, und informieren Sie sich über zukunftsweisende und nachhaltige Kühllösungen von Viessmann Kühlsysteme.