Za stare prijatelje i iskusne odluke, Viessmann akcija za zamenu gasnog kotla: PROMENI  i  PROFITIRAJ

AKCIJA!
Ušteda u investiciji do 15%

Razmišljaš o zameni starog kotla? Tražiš za svoj dom visokokvalitetno i štedljivo grejanje?Viessmann, legendarna nemačka marka, ima akciju: PROMENI  i  PROFITIRAJ

Ne postoji lakši i isplativiji način da zameniš postojeći za najnoviji kondenzacioni gasni kotao Vitodens 100.

Ne propustite: 

Izmenjivač toplote je srce svakog kotla, a kod kotla Vitodens 100 je napravljen od najkvalitetnijeg nemačkog nerđajućeg čelika. Zato Viessmann daje za svoj izmenjivač neprevaziđenu i jedinstvenu garanciju od 10 godina. Znači: garancija ti važi do 2029. godine. Staro razduži, sebi zaradu pruži!

Pomoć pri izboru, savet i izvedbu “ključ u ruke” dobijaš na jednom jedinom mestu -  od sertifikovanog Viessmann instalatera iz tvog komšiluka.

Pažnja: 

Novi Viessmann Vitodens 100 trošiće 15-30% manje gasa od tvog starog kotla**. Ako se ne odlučiš za zamenu, to u toku jedne godine mogu biti na stotine evra troška koje će ti nepovratno “pobeći” na dimnjak. Kotao promeni, gubitak iskoreni!

Zamisli:

Trošak samo jedne popravke na tvom starom kotlu može biti visok koliko i 6 mesečnih rata za novi Viessmann kotao. Za novi kotao odvoji i novčanik ugoji!

 

Kombinacija PP19 sadrži:

  • Demontažu starog kotla, montažu novog kondenzacionog kotla Vitodens 100, 19kW sa dimovodom 1m, i puštanjem uređaja u rad.*
  • PP19 kombinacija se preporučuje za površine 50-120m², a dobijaš je po ceni od 194.280 RSD.
  • Sa plaćanjem na 60 rata koje smo spremili za tebe, cena ove kombinacije je samo 2.468 RSD mesečno.  

Kombinacija PP26 sadrži:

  • Demontažu starog kotla, montažu novog kondenzacionog kotla Vitodens 100, 26kW sa dimovodom 1m, i puštanje uređaja u rad.*
  • PP26 kombinacija se preporučuje za površine 80-180m², a dobijaš po ceni od 200.880 RSD.
  • Sa plaćanjem na 60 rata koje smo spremili za tebe, cena ove kombinacije je samo 2.550 RSD mesečno.  

Kombinacija PP35 sadrži:

  • Demontažu starog kotla, montažu novog kondenzacionog kotla Vitodens 100, 35kW sa dimovodom 1m, i puštanje uređaja u rad.*
  • PP35 kombinacija se preporučuje za površine 180-280m², a dobijaš je po ceni od 212.760 RSD.
  • Sa plaćanjem na 60 rata koje smo spremili za tebe, cena ove kombinacije je samo 2.700 RSD mesečno.

* Cena ne uključuje eventualne dodatne građevinske radove, kao i instalacioni materijal mimo standardnog. Za proširenje ponude opcijom vođenja sistema grejanja putem mobilnog telefona ili druge opcije, obratiti se sertifikovanom Viessmann instalateru. 

** Poređenje je kalkulisano kao prosečno, za kotlove stare 10 i više godina. Tačne vrednosti mogu varirati u zavisnosti od tipa objekta, kvaliteta toplotne izolacije, tipa prozora i vrata.


Akcija traje do 15.06.2019.

 

Pročitajte i zanimljive vesti o Viessmann-u:

> Aktuelne novosti