Novi kondenzacioni Vitodens Touch
i atraktivna akcija "Popusti kroz modernizaciju"

 
Poštovani kupci,

od 20.06.2016. firma Viessmann je za Vas pripremila još jednu izvanrednu akciju, koja se sastoji u sledećem:
za svakog vlasnika starog gasnog kotla zrelog za zamenu (nekog drugog proizvođača), ili svakog vlasnika starog Viessmann kotla (na bilo koji energent), spremili smo izvanredne popuste za kupovinu novog Vitodens 100-Touch ili Vitodens 111-Touch modela.

  1. U slučaju zamene starog gasnog kotla (bilo kog proizvođača) – novim kotlom Vitodens 100-Touch / 111-Touch, za isti će važiti poseban popust od 8% u odnosu na preporučenu cenu. U ovom slučaju, cena sa PDV-om za kotao nove generacije kapaciteta 26kW bi iznosila od atraktivnih 1.074 EUR (kombi izvedba).

  2. U slučaju vlasnika starog Viessmann uređaja (na bilo koji energent) – novi kotao Vitodens 100-Touch / 111-Touch se prodaje sa popustom od 13% u odnosu na preporučenu cenu. U ovom slučaju, cena sa PDV-om za kotao nove generacije kapaciteta 26kW bi iznosila od izvanrednih 1.016 EUR (kombi izvedba).

Podsećamo da je novi kondenzacioni model, kao poslednja reč tehnike, opremljen najmodernijom "touch" tehnologijom osetljivom na dodir, sa mogućnošću povezivanja na Vaš sistem grejanja putem interneta ili mobilnog telefona. I naravno, tu je neprevaziđena 10-godišnja garancija na naš kotlovski izmenjivač od nerđajućeg čelika.

Akcija ima ograničeni rok trajanja, do 01.09.2016.