Prvi pravi vodič za kupovinu novog grejanja ikad

Tražili smo i nismo uspeli da nađemo. U Ex Yu ne postoji nijedan ozbiljan vodič koji bi pomogao ljudima da lako i informisano kupe novo grejanje! Onda smo odlučili da ga napravimo sami. I evo ga - u prvom pravom Vodiču za kupovinu grejanja naći ćete iznenadjujuće činjenice, i to sve po redu: gde grešimo prilikom kupovine i zašto "krvarimo" zbog visokih računa za grejanje, kome verujemo previše i kako se nabavlja taj divni komfor i toplina... 

Grejanje je najveća režijska stavka u našim kućnim budžetima, a paradoksalno je da upravo na grejanje obraćamo najmanje pažnje i najteže se odlučujemo na njegovu zamenu! 

> Detaljnije 


newsletter-vodic-1s.jpg

PRVI KORAK:

Da li trošite previše novca na grejanje?

Bez obzira da li živite u kući ili stanu, da li živite u gradu, prigradskom naselju ili selu, da li se grejete na struju, drvo ili gas, razmatranje novog grejanja i eventualna kupovina uvek počinju istim pitanjem: Da li trošim previše novca na grejanje? 


DRUGI KORAK:

6 najvećih grešaka pri izboru novog grejanja

Najbolje se započinje učenjem iz tuđih grešaka. Ove greške obavezno izbegavajte, jer skupo koštaju i teško se ispravljaju.

newsletter-vodic-2s.jpg

newsletter-vodic-3s.jpg

TREĆI KORAK:

Kako da odaberete najbolji sistem grejanja za svoj stan ili kuću?

Na tržištu je mnogo različitih sistema za grejanje, mnogo "stručnjaka" i "starih majstora", ali malo rešenja koja su zaista odgovorajuća za Vaš dom.

Najvažnije pravilo: već danas morate tragati za personalizovanim sistemima za grejanje, tj. onim koji su kreirani baš za Vaš dom na osnovu njegovih karakteristika. 


ČETVRTI KORAK:

10 najčešćih grešaka pri grejanju koje Vas skupo koštaju

Ako ste dosad otkrili kako da odaberete najbolji sistem za grejanje za Vas, pravo je vreme da savladate i poslednji korak i naučite i trikove koje će Vam obezbediti dodatnu efikasnost i uštede.

newsletter-vodic-4s.jpg