Viessmann na 50. kongresu o KGH

Kao i svake godine, i ove prve nedelje decembra, tačnije od 04. do 06.12. održan je Kongres o KGH u beogradskom centru Sava. Ponovo su se u tri dana na jednom mestu našle sve firme koje imaju šta da kažu i pokažu u našoj branši. Posebno je naravno bilo to, što se radilo o jubilarnom pedesetom izdanju ovog Kongresa, koji je od skupa gde su se isključivo predstavljali naučni radovi izrastao i u veliku izložbenu manifestaciju, koja je i ovog puta bila veoma posećena.

Viessmann se predstavio na svom starom mestu, na štandu broj 9 u prizemlju, na samom ulazu u kongresnu halu. Veoma smo zadovoljni što nas je u ova tri dana posetio zaista veliki broj naših partnera iz cele Srbije i regiona, i što smo uspeli da sa njima sumiramo godinu na isteku i napravimo dosta dogovora za sledeću godinu.

Posebno nas raduje što su nas posetile i naše mlade kolege, studenti Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji su na našem štandu saznali nešto više o solarnim termalnim sistemima i na šta treba obratiti pažnju prilikom njihovog projektovanja.

Na kraju je Viessmann-u uručena Zahvalnica od KGH, za 20 godina neprekidne saradnje u aktivnostima koje značajno doprinose napretku domaće tehnike i struke klimatizacije, grejanja i hlađenja.

Još jednom se zahvaljujemo svima koji su nas posetili i naravno - vidimo se na 51. Kongresu o KGH sledećeg decembra.