Sjajan uspeh Viessmann planetarnog ekološkog projekta ViMove

Sa "ViMove za klimu" Viessmann je stvorio internacionalni događaj kroz koji je trebalo skupiti što više kilometara trčanjem i vožnjom bicikla.
Za svaki pretrčani kilometar, Viessmann će donirati stablo za međunarodne projekte pošumljavanja. Tri kilometra na bicklu takodje dovode do donacije jednog stabla. Rezultat? (video!)

Aktivnost učesnika se pratila lako - bilo kojom aplikacijom za praćenje ili sportskim satom i potom uploadovanja podataka na Viessmann aplikaciju. 
Ne samo zaposleni, već i članovi njihovih porodica i prijatelji mogli su sakupljati kilometre. Jer, zajedno je još zabavnije baviti se sportom i istovremeno podržavati dobru stvar.

Rezultat? Neverovatan! Za samo dve nedelje, od 18.jula do 2.avgusta, koliko je akcija trajala, učesnici širom planete istrčali su ili izvezli biciklom neverovatnih 296.751 km, što je dovelo do donacije 150.000 stabala!

Ponosni smo što smo toliko postigli zajedno i veselimo se prelasku u sledeći krug s vama. Znamo da naša misija stvaranja živog i lepog sveta za sledeće generacije još nije gotova.