S`one strane Dunava - zgrada na Mišeluku

Naselje Mišeluk kod Novoga Sada odnedavno se diči zanimljivom zgradom sa 8 stanova, koje sve ukupno greju - samo dve Viessmann toplotne pumpe!

Saznaj više

Džaba gude bačke zime. Derane.

Ugledna četvoročlana temerinska porodica poljoprivrednika ušla je u investiciju da smanji troškove grejanja ugradnjom energetski efikasnog grejanja. Prvo su deo kuće renovirali, a onda modernizovali grejanje u čitavoj kući. Hteli su efikasno, ekonomično i komforno.

Saznaj više

Akcija za toplotne pumpe
Daj mi taj znoj

Ovog leta, sa željom da motiviše korisnike da bez odlaganja preduzimaju korake protiv globalnog zagrevanja, Viessmann će upotrebiti kao okidač trenutna klimatska dešavanja.

Akcija traje od 1. jula do 31.avgusta 2022, ili do isteka zaliha

Saznaj više

Viessmann će uložiti milijardu evra u toplotne pumpe i zelena rešenja

Viessmann grupa je najavila da će u naredne tri godine uložiti milijardu evra u proširenje svog portfelja toplotnih pumpi i zelenih klimatskih rešenja. Investicije su usmerene na proširenje proizvodnje i u nove laboratorije za istraživanje i razvoj.

Saznaj više

Solarni prozjumeri: šta smo doživeli na jednom od prvih sistema?

Na ravnom zelenom krovu šarmantne porodične kuće u Ripnju kod Beograda, "širi" se solarna fotonaponska elektrana od 10kWp, koja je svom vlasniku donela punopravan status prozjumera (kupca-proizvodjača električne energije). Čestitamo.

Saznaj više

Viessmann počeo sa uslugom besplatne daljinske brige nad svim svojim uređajima za kućno grejanje.

Vlasnicima Viessmann uredjaja se daje dosad neprevazidjeni komfor i sigurnost: moguće nepravilnosti i zastoje u radu serviser će uočiti pre samog korisnika

Saznaj više

Energetski mozaik u hotelu na Zlatiboru

Za grejanje objekta kao i podršku grejanja sanitarne i bazenske vode koristi se Viessmann gasni generator toplote Vitomodul od 200kW. Check.

Saznaj više

SERBIO Konferencija

Da li je solarna energija budućnost Srbije? Da li običan građanin može biti proizvođač i prodavac električne energije i kako? Želite da stavite solarni panel na krov-odakle da počnete?

Saznaj više

Herceg Novi kaskada

Za grejanje i hladjenje kao i za podrsku grejanju bazena koristi se kaskada visokoefikasnih toplotnih pumpi vazduh/voda Vitocal 100-A.

Saznaj više