Viessmann akcija - Kupi i profitiraj

Viessmann akcija - KUPI i PROFITIRAJ

Za nove prijatelje i mudre početke, Viessmann akcija za prelazak na gas

Viessmann akcija - PROMENI i PROFITIRAJ

Za stare prijatelje i iskusne odluke, Viessmann akcija za zamenu gasnog kotla

Saznajte više

Produženje garancije na 5 godina

Sklapanjem ugovora o produženoj garanciji korisnik na dobija sigurnost besprekornog rada svog uređaja i time bezbrižnost tokom svih 5 godina (2+3 godine) te osim toga ostvaruje pravo na povoljniju cenu obaveznog velikog servisa nakon 2 i 4 godine.

Za novi kondenzacioni Vitodens

10 godina garancije na izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika

Garancija se daje pod određenim uslovima, kao i za određene kondenzacione kotlove, hibridne toplotne pumpe, mikrokogeneracione module... Svi Viessmann kondenzacioni kotlovi se danas opremaju izmenjivačem toplote od nerđajućeg čelika. Ova tehnika omogućava stepen iskorišćenja od 98% i odlikuju je dugi radni vek i siguran i efikasan rad.

Saznajte više

Grejanje za 1 evro dnevno

Da dom zimi bude topao i prijatan, važno je svakom suprugu, roditelju i domaćinu. Taj osećaj je nezamenljiv i važan je za zdravlje.

Grejanje za 1 evro dnevno

Grejanje na drva gospodski

Ukoliko posedujete kotao, koji kuću od 100m² greje sa 5m³ drva po grejnoj sezoni, a pritom se loži jednom dnevno i čisti jednom nedeljno - Vi ste bez sumnje gospodin čovek. Gospodin koji pri tom jako štedi, kada se ova tehnika uporedi sa bilo kojim sistemom grejanja na drva, koji je danas moguće naći na tržištu.

Grejanje na drva, ali gospodski