Partner u blizini

Jako partnerstvo koje ima budućnost

Specijalizovane grane

Viessmann nudi rešenja i sistemske tehnologije za svaku potrebu. Pored klijenata sa zasebnim kućama ili kućama za dve porodice, to se odnosi i na operatere sistema iz sledećih sektora: sektor zdravstva i socijalnih usluga, energetski sektor, sektor stanovanja i sektor hotelijerstva i keteringa. Viessmann to može ponuditi kao partner i u kombinaciji sa pristupom orijentisanom ka rešenju odn. pouzdanim i dugotrajnim proizvodima.

Često postavljena pitanja

Ako ste zaboravili svoje korisničko ime, ponovo ćemo Vam ga poslati putem e-pošte. Možete lako da resetujete svoju šifru i izaberete novu šifru. Ako ste zaboravili oba, zatražite da Vam se prvo pošalje korisničko ime. Potrebno Vam je da biste resetovali svoju šifru.

Kod nas u Viessmann Community, partneri svakodnevno razmenjuju ideje o proizvodima, projektima i temama u vezi sa grejanjem i održivim energijama. Registracija je besplatna. Alternativno postoji više od 1600 aktivnih partnera u našoj Facebook grupi.

Arhiva proizvoda sadrži sve informacije o najčešćim Viessmann proizvodima koji više nisu dostupni. Pored toga, na našem portalu ViBooks ćete pronaći sve tehničke listove i uputstva za rad za proizvode koje je Viessmann izbacio iz svog asortimana.

Niste pronašli ono što ste tražili?