Partner u blizini

Sistematska industrijska rešenja

Viessmann industrijska rešenja – ekonomično obezbeđivanje pare, toplote, struje i energije za hlađenje

Efikasni energetski sistemi i postrojenja za industrijske oblasti primene značajno doprinose smanjenju emisija zagađivača i smanjenju tekućih troškova, a time ujedno i stvaraju konkurentske prednosti. S tim u vezi, Viessmann nudi široka sistemska rešenja koja osiguravaju ekonomično pružanje do 70 tona pare na sat, do 44 MW toplote, do 530 kWel električne energije i do 600 kW energije za hlađenje. Rešenja se izrađuju pojedinačno na osnovu integralnih energetskih koncepata, koji se zasnivaju na analizi celokupnog sistema za generisanje energije, strukturi snabdevanja i potrošnji. Utvrđivanje potencijala i usklađivanje svih sistemskih komponenti se zasniva na dubinskoj analizi svih procesa. Viessmann asortiman upotpunjava široki spektar usluga, koji pokriva sve od inženjeringa do puštanja u rad i naknadne usluge.

Saznajte više o uspešno implementiranim projektima sa industrijskim rešenjima kompanije Viessmann. Koristite našu bazu referentnih projekata i filtrirajte po projektima iz industrije.

Efikasno iskorišćavanje vodonika iz industrijskih procesa

Viessmann kotlovi Vitomax, koji su opremljeni odgovarajućim gorionicima, omogućavaju rad do 100 posto sa vodonikom. To omogućava korišćenje vodonika, koji može biti nusproizvod hemijskih procesa, a time i doprinosi povećanju ukupne efikasnosti. U isto vreme se mogu smanjiti emisije CO₂ koje su štetne za klimu.

Asortiman proizvoda

Efikasna rešenja za industrijske oblasti primene do 44 MW toplote i 70 t pare na sat.