Efikasna ušteda energije

Neefikasne instalacije svake godine sve više povećavaju troškove za energiju. Prekinite sa takvom praksom i uzmite stvar u svoje ruke. Sa Viessmann proizvodima i sistemima možete daleko ekonomičnije da proizvodite toplotu, hladnoću, struju i paru.

Ovde možete da pogledate portfolio, kao i izbor referenci širom sveta. Ukoliko želite da proverite Vašu potrošnju energije, na raspolaganju Vam je naš centar za energetsko savetovanje Etanomics.

Primeri sistema mogu Vam biti pokazatelj za Vaš potencijal uštede energije. Za individualni proračun preporučujemo Vam da kontaktirate naš projektni biro, odnosno odeljenje za energetsko savetovanje. Naši saradnici će sa Vama izraditi individualna rešenja koja odgovaraju Vašim potrebama.


Informacije

loesungen-pdf-426x240.jpg

Rešenja za proizvodnju energije u industriji i privredi

Viessmann ima odgovarajuću ponudu za proizvodnju toplote, pare, struje i hladnoće. Ovde možete da saznate više o portfoliju i referencama.

etanomics-pdf-426x240.jpg

ETANOMICS – Vaš stručni partner za celokupni energetski koncept

Savetovalište za energetski menadžment realizuje ekonomične koncepte za industriju i privredu kao kompletna rešenja na jednom mestu – od koncepta, preko realizacije, do kontrole.

Pregled referenci

Naši klijenti širom sveta imaju poverenja u Viessmann instalacije. Ovde možete pronaći izbor referenci, verovatno čak i iz Vaše branše ili za Vaše područje primene.

Website

Proračun

Primeri sistema sa osvrtom na ekonomičnost

Obnovom ili kompletnom zamenom energetske centrale može se postići ušteda do 30 procenata, kao što to pokazuju naši primeri sistema sa osvrtom na ekonomičnost.

Preuzmite (PDF 3 MB)
Etanomics - Analiza i energetski koncept

Realizacija

Analiza i energetski koncept

Ukoliko želite u celini da sagledate svoje troškove za energiju i da razmislite o merama za smanjenje troškova i emisija, obratite se centru za energetsko savetovanje Etanomics.


Projektovanje

Projektovanje

Ukoliko planirate modernizaciju postojeće instalacije, imate pitanja, potreban Vam je savet i želite individualnu ponudu, obratite se našim stručnjacima za projektovanje.

Kontakt osoba:

Visokopritisni proizvođači vrele vode, visokopritisni proizvođači pare, kotlovi za iskorišćenje otpadne toplote dimnih gasova, industrjski kotlovi, instalacije sa loženjem na drva

Viessmann Industrie Deutschland GmbH
Projektabwicklung Anlagentechnik
Viessmannstraße 1 35107 Allendorf (Eder)
Telefon: 06452 70-0
Telefax: 06452 70-5795
E-Mail: industrie@viessmann.com

 

Instalacije za suvu/vlažnu fermetaciju + instalacije za pripremu gasa

Viessmann Werke GmbH & Co. KG
Viessmannstraße 1
35108 Allendorf (Eder)
Telefon: 00 49 6452 70-0
Telefaks: 00 49 6452 70-2780
E-mail: info@viessmann.com