Partner u blizini

Dobrodošli u Viessmann

Viessmann je tehnološki predvodnik u oblasti grejanja zahvaljujući naprednim rešenjima proizvoda i efikasnom pronalaženju rešenja. Naša rešenja su osnova tehnike grejanja.

Kao jedno od vodećih preduzeća tehnike grejanja kome je bitna postojanost, korisnicima nudimo inovativne proizvode koje odlikuje vrhunski kvalitet, energetska efikasnost, odgovorni odnos prema životnoj sredini i dugotrajnost. Već decenijama izrađujemo toplotne pumpe, solarne sisteme i sisteme grejanja na ulje, gas i obnovljive sirovine koji su veoma siromašni štetnim materijama. Međutim, mi nikada nismo zadovoljni postignutim. Mi težimo novom i da i ubuduće postavljamo standarde. To je cilj našeg istraživanja i proučavanja.

Kao porodično preduzeće pratimo dugoročno orijentisanu i jasno definisanu strategiju preduzeća. Izjašnjavamo se za socijalnu i društvenu odgovornost. Naši saradnici razmišljaju i rade shodno potrebama kupca i prilagođeno potrebama međunarodnog tržišta. Poverenje, pouzdanost i fleksibilnost su naše odlike. Zbog toga potpomažemo individualne ciljeve i talente.

Iskoristite šansu koju Vam nudi Viessmann, očekujemo Vas.

> Viessmannov poslovni portal