Partner u blizini

AKCIJA ZA VIESSMANN TOPLOTNE PUMPE: DAJ MI TAJ ZNOJ

traje od 1. jula do 31.avgusta 2022, ili do isteka zaliha

AKCIJA ZA VIESSMANN TOPLOTNE PUMPE: DAJ MI TAJ ZNOJ

Da   "poguramo" korisnike da bez odlaganja preduzimaju korake protiv globalnog zagrevanja, Viessmann će ovog leta upotrebiti kao motivaciju trenutna klimatska dešavanja.

Za svaki dan kada dnevna temperatura predje 35ºC, spustićemo cenu svih svojih toplotnih pumpi za po 20 EUR. Dakle, 10 takvih dana - cena niža 200 EUR; 15 takvih dana - cena toplotne pumpe pada za 300 EUR.

Ljudi uglavnom nisu proaktivni kad je u pitanju borba protiv globalnog zagrevanja, jer rizike najčešće vidimo tek u budućnosti, možda decenijama ispred nas. Epidemija je pasivnosti.
Viessmann novom akcijom želi da postupke korisnika poveže sa efektima globalnog zagrevanja sada i ovde, u realnom vremenu.

Uzeli smo kao kriterijum ono što svakog leta sve više osećamo direktno na svojoj koži –  previsoke letnje temperature. Vreo dan i letnja jara nas podsvesno upozoravaju da stvari ne idu baš u dobrom smeru za našu planetu, zar ne?

I tako, ovog leta prevreli i "znojavi" dani će nas za promenu podsetiti da globalnom zagrevanju možemo da opalimo šamar i istovremeno pomognemo svojoj porodici i sebi, budućim generacijama - i planeti Zemlji.

Akcija Daj mi taj znoj traje od 1.jula do 31.avgusta 2022., ili do isteka zaliha.

*kao lokacija za praćenje dnevnih temperatura uzima se grad Beograd