Vitoclima 300-S: efikasni multi-split inverter klima uređaj energetske klase A++

Prednosti već na prvi pogled:

  • Multisplit klima uređaj: mogućnost povezivanja do 5 unutrašnjih jedinica na jednu spoljašnju jedinicu, čak i različitih modela unutrašnjih jedinica
  • Spoljašnje jedinice: za povezivanje dve, tri, četiri i pet unutrašnjih jedinica
  • Unutrašnje jedinice: zidni, kasetni, kanalski i podno-plafonski model
  • Maksimalne performanse i smanjena potrošnja električne energije
  • Čist vazduh i maksimum komfora u vašem domu ili kancelariji
  • Nizak nivo buke, vrednosti do 20 dB(A)
  • Klasa energetske efikasnosti: A++ (hlađenje), A+ (grejanje)
  • Tretman vazduha kod zidnih modela unutrašnjih jedinica

Vitoclima 300-S je multisplit klima uređaj poslednje generacije koji kombinuje visoku energetsku efikasnost i malu potrošnju energije uz korišcìenje R32 rashladnog sredstva sa veoma niskim uticajem na životnu sredinu.

Mogucìe je kombinovati do 5 unutrašnjih jedinica, čak i različitog tipa, sa jednom spoljnom jedinicom, a to vam omogucìava da odaberete najprikladniju kombinaciju unutrašnjih jedinica u jednom sistemu u skladu sa dizajnom i enterijerom svake prostorije ponaosob.

Različite mogućnosti za savršeni klima uređaj

Klima uređaji serije Vitoclima 300-S opremljeni su mnogobrojnim funkcijama namenjenim vašem komforu, što garantuje savršen klima uređaj u svašem prostoru.
Na primer, mod rada odvlaživanja omogucìava vam da smanjite vlažnost na taj način sprečavajucìi stvaranje plesni. Integrisani senzor "OI feel" tada prilagođava klima uređaj prema temperaturi izmerenoj u prostorijama, uvek zadržavajucìi postavljene vrednosti. Funkcija "Turbo" omogucìava vam brzo postizanje željene temperature u režimu hlađenja. Konačno, „3D“ podešavanje ugla lopatica na izduvnoj rešetki daje mogućnost protoka vazduha u širokom uglu i bočno (desno ili levo) i gore i dole, osiguravajucìi na taj način maksimalni komfor u prostoru.

vitoclima_300_s_mogucnosti_XL.jpg

Kvalitet vazduha i očuvanje životne sredine

Klima uređaj Vitoclima 300-S koristi R32 rashladno sredstvo, što ima brojne prednosti u zaštiti životne sredine i uštedi energije.
Pored toga, funkcija ztretiranja vazduha hladnom plazmom dostupna je za zidne jedinice Vitoclima 300-S, što omogucìava neutralizaciju svih patogena prisutnih u vazduhu do 91% za samo dva sata.

Različite i brojne mogućnosti kombinacija broja i modela unutrašnjih jedinica (do 5) za idealnu klimatizaciju svake prostorije nezavisno.

Vitoclima 300-S omogucìava kombinovanje sa jednom spoljnom jedinicom, dostupnom za povezivanje dve, tri, četiri ili pet unutrašnjih jedinica, čak i različitih modela unutrašnjih jedinica u jednom sistemu: zidni, kanalski, četverosmerna kaseta i podno-plafonski model.
Stoga predstavlja najfleksibilnije rešenje za kucìnu klimatizaciju, jer kombinuje prednost jedne spoljne jedinice sa mogućnšću odabira tipa unutrašnje jedinice koji je najprikladniji za prostor koje se klimatizuje.
Na ovaj način možemo govoriti o pravom „prilagođenom“ klima uređaju za svaku prostoriju u skladu sa karakteristikama prostora kao i individualnim potrebama.

vitoclima_300_s_kombinacija_XL.jpg

Standardno upravljanje

Unutrašnje jedinice serije Vitoclima 300-S multisplit su opremljene standardnim komandama. Za zidne, kasetne i četverostrane te podno-plafonske jedinice to je klasičan infracrveni daljinski upravljač, dok je za kanalske jedinice standardan zidni žičani kontroler.

Daljinsko upravljanje pomoću pametnog telefona

Standardni Wi-Fi za Vitoclima 300-S (samo za zidne unutrašnje jedinice) omogucìava daljinsko upravljanje klima ureðajem. Mogucìe je, preko aplikacije za pametni telefon ili tablet na primer, uključiti i isključiti klima uređaj, podesiti temperaturu i na taj način prilagoditi udobnost u sobi čak i kad ste van kucìe.