Partner u blizini
Vitoclima 300-S

Multi split jedinica klima uređaja

Efikasni multi split inverter klima uređaj sa slobodnim usklađivanjem, klase energetske efikasnosti A++/A+

Multi split sa spoljašnjim jedinicama sa slobodnim usklađivanjem
Unutrašnje jedinice sa slobodnim usklađivanjem
Mogućnost biranja svih funkcija
„I feel” senzor

Vaš lokalni Viessmann distributer Vam može pružati personalizovane savete

Pronađite distributera sada
Eco senzor

Dvostruki senzor pokreta koji pokriva ugao od 120°

Upravljanje preko WiFi mreže kao standard

Klima uređajem se može upravljati na daljinu preko namenske aplikacije

Mogućnost smanjenja poreza

Smanjenja poreza za nadogradnju i poboljšanje energetske efikasnosti vraćaju dobar deo izdataka

Poštovanje životne sredine

Rashladni gas R32

Infracrveni daljinski upravljač kao standard

Izbor režima rada

Pametan rad

Automatsko aktiviranje funkcija klima uređaja

Atraktivna konstrukcija Vitodens 111-F u našoj boji Vitopearlwhite

Nove spoljašnje jedinice

Naše nove spoljašnje jedinice verzije M3 iz asortimana Vitoclima 300-S su krajnje fleksibilne za instalaciju, kompaktne, tihe i pružaju visoku energetsku efikasnost, što omogućava uštede na godišnjoj potrošnji energije do 25% u poređenju sa prethodnim serijama. U poređenju sa verzijom M2, nove spoljašnje jedinice karakteriše minimalna buka kompresora kroz njihov ceo radni opseg: odlične su komšije čak i kada su instalirane u blizini kuća. Takođe je poboljšana energetska efikasnost, i u režimu grejanja i u režimu hlađenja. To znači da se ulaganje može isplatiti zahvaljujući visokim poreskim podsticajima.

Brojne funkcije za savršeno upravljanje klimom u prostoriji

Jedinice klima uređaja iz serije Vitoclima 300-S nude brojne funkcije koje obezbeđuju savršenu klimu u prostoriji. Na primer, režim odvlaživanja smanjuje vlažnost i time sprečava pojavu buđi. Ugrađeni „I feel” senzor prilagođava rad klima uređaja temperaturi u prostoriji, tako što održava zadate vrednosti. U režimu hlađenja, funkcija „Turbo” brzo postiže zahtevanu temperaturu. Konačno, „3D” podešavanje ugla rebara raspoređuje protok vazduha kako lateralno (na levo ili desno) tako i vertikalno (gore i dole), čime osigurava maksimalni komfor u prostoriji.

Vrhunski kvalitet vazduha zahvaljujući upotrebi tehnologije hladne plazme za dezinfekciju vazduha u prostoriji

Jedinica klima uređaja Vitoclima 300-S koristi rashladno sredstvo R32, koje ima brojne prednosti za zaštitu životne sredine i uštedu energije.

Štaviše, zahvaljujući upotrebi NTP (netermalna plazma) tehnologije hladne plazme, Vitoclima 300-S je u stanju da smanji prisutnost patogena u prostoriji do 91% za samo 2 sata.

Umesto da ubacuje hemijske supstance u vazduh, NTP tehnologija primenjuje proces prirodne, hladne jonizacije (plazma je jonizovani gas, u ovom slučaju vazduh) kroz delovanje oscilirajućeg električnog polja koje izaziva povećanje kinetičke energije molekula.

Kada se molekuli sudare, oni gube ili dobijaju elektrone i postaju joni. Jonizovani molekuli kiseonika su u stanju da oštete i unište ćelijske membrane virusa i bakterija.

Unutrašnje jedinice sa slobodnim usklađivanjem za idealno regulisanje klime u svakoj prostoriji

Vitoclima 300-S omogućava kombinovanje single spoljašnjih jedinica, koje su dostupne u dual, trial, poker i penta verzijama, sa do 5 unutrašnjih jedinica, čak i različitih tipova: zidne, sa kanalima, sa 4-smernom kasetom, za podnu ili plafonsku montažu, konzolne.

To je čini najfleksibilnijim rešenjem za klimatizaciju u kući, jer kombinuje prednost single spoljašnje jedinice sa slobodom izbora najpogodnijeg tipa unutrašnje jedinica za odgovarajući prostor.

Kao rezultat, zaista pruža klimatizaciju „po meri” za svaku prostoriju, kako prema karakteristikama prostora tako i prema pojedinačnim potrebama korisnika.

Daljinski upravljač kao standard

Unutrašnje jedinice Vitoclima 300-S u seriji multi split sa slobodnim usklađivanjem standardno se isporučuju sa daljinskim upravljačem. Za zidne jedinice, jedinice sa 4-smernom kasetom i podne/plafonske jedinice, to je klasični bežični daljinski upravljač, dok jedinice sa kanalom koriste žičane upravljače.

Daljinsko upravljanje preko pametnog telefona

WiFi kao standard kod linije Vitoclima 300-S (za zidne i konzolne split jedinice) Vam omogućava da upravljate klima uređajem na daljinu preko aplikacije za pametan telefon ili tablet, kao i da upravljate komforom u prostoriji čak i kada ste daleko od kuće. Kod svih ostalih tipova, novi žičani upravljač se može koristiti za pružanje daljinskog upravljanja za svaku jedinicu.