Prvi izbor kod modernizacije

Pregled prednosti

  • Veoma efikasna i kompaktna stabilna kondenzaciona jedinica na ulje
  • Visoka iskorišćenost energije uprkos minimalnim dimenzijama kotla
  • Pretvaranje goriva u toplotu do 98 procenata
  • Kompaktni plavi gorionik za rad zavisno i nezavisno od vazduha u prostoriji
  • Tihi rad zahvaljujući ugrađenoj zvučnoj izolaciji


Kondenzaciona tehnika na ulje po povoljnoj ceni

Vitoladens 300-C je veoma efikasan kondenzacioni kotao na ulje po povoljnoj ceni. Zahvaljujući veoma kompaktnim dimenzijama on je, osim za ugradnju u novogradnju, veoma pogodan za zamenu starih kotlova.

Kondenzacioni kotao na ulje sa tri stepena kapaciteta do 28,9 kW predviđen je za jednoporodične ili dvoporodične kuće. Gorionik je predviđen za upotrebu ulja siromašno sumporom.

Veoma štedljiv rad sa skupim uljem za posledicu ima manje CO2 emisija. Opredeljenje za Vitoladens 300-C je lični doprinos očuvanju klime.


Komforan u celoj liniji

Kombinacija sa bojlerom Vitocell 300-H je idealna. On zajedno sa kotlom čini harmoničnu jedinicu i omogućava komforno snabdevanje toplom vodom.

Vitotronic regulacija je jednostavna za rukovanje: kontrolni meni je logičan, razumljiv, osvetljen, sa jakim kontrastom i lak za čitanje.

Dodatni komfor upravljanja nudi regulacija grejanja preko Vitotrol aplikacije.


Presek proizvoda

Pregled

Kapacitet (kW)
10,3 do 28,9 kW
Normni stepen iskorišćenja
98 % (Hs)/104 % (Hi)
Energieeffizienzklasse
energieeffizienklasse.png
A
Gorivo
icon-oel.png
Sve uobičajene vrste lož-ulja siromašne sumporom - i za ulje DIN 51603-6-EL A Bio 10: ulje EL siromašno sumporom sa dodatkom biokomponenti (FAME) do 10%
Oblast primene
icon-wohngebaeude.png
Jednoporodične/dvoporodične kuće, novogradnja i modernizacija
Upravljanje
icons-vitotrol-app.gif
Vitotronic 200 regulacija sa jasnim tekstualnim i grafičkim prikazom, moguće je upravljanje Vitotrol aplikacijom
Priprema tople vode
Potreban je dodatni bojler PTV-a da bi se postigao komfor snabdevanja toplom vodom
Ostale odlike
Zahvaljujući kompaktnoj izradi, ovaj kondenzacioni kotao na ulje je veoma štedljiv na prostoru i praktično svuda može da se postavi
Produktschnitt Öl-Brennwertkessel Vitoladens 300-C

fernbedienungen.jpg

Međusobno usklađeno: sistemska tehnika

„Celina je više od zbira njenih delova.“ Rukovodeći se ovim načelom, Viessmann ne nudi samo pojedinačne komponente grejanja koje ispunjavaju visoke Viessmann standarde po pitanju kvaliteta, pouzdanosti i efikasnosti, već su svi proizvodi višestruko povezani u usklađeni kompletni sistem u kome su svi ugrađeni delovi međusobno usklađeni, jer samo perfektni sklad komponenti integrisanih u sistem iskorišćava potpuni pogonski potencijal inovativne vrhunske tehnike.

Viessmann sistemska tehnika obuhvata sve što čini pouzdano i ekonomično grejanje: od Vitotronic regulacije sa bežičnim daljinskim upravljanjem, preko efikasnog Vitocell bojlera tople vode za najbolji komfor tople vode, do solarnih instalacija za štedljivu podršku grejanju.