Bojleri Vitocell - komfor tople vode za sve potrebe

Potreba za toplom i vrelom vodom je različita. Ona varira u zavisnosti od broja korisnika i od navika kupanja ili tuširanja. Na primer: ako ujutro tri člana porodice u isto vreme moraju da idu na posao i u školu, u kratkom periodu kontinuirano mora da bude na raspolaganju puno tople vode. Ko voli redovno da se kupa, želi da ima na raspolaganju dovoljno tople vode za punu kadu. Takođe, bojler PTV-a treba da isporuči dovoljno tople vode i onda, kada se u višeporodičnoj kući na više mesta istovremeno troši topla voda. Vitocell bojleri ispunjavaju ove potrebe u svakom pogledu i zadovoljavaju i više zahteve.

Viessmann programom Vitocell bojlera nudi komforno rešenje za snabdevanje toplom vodom. U zavisnosti od potrebe za vodom i mogućnosti za instalaciju izaberite stabilni bojler ili bojler koji se postavlja pored ili ispod instalacije.

Vitodens 300-W sa Vitocell 100-W

Dva razreda energetske efikasnosti

Uglavnom većina bojlera za zagrevanje vode sa zapreminom koja podleže obavezi obeležavanja (do 500 litara zapremine) ima B razred energetske efikasnosti. Alternativno se kod određenih tipova bojlera može odlučiti između A i B razreda energetske efikasnosti. Bojleri A razreda su izolovani dodatnim vakuumskim panelom i smanjuju gubitak toplote, a samim tim i troškove za energiju.