Vitodens 200 - dugoročno efikasan


Pregled prednosti

  • Odličan odnos cene i kapaciteta
  • Gorivo se pretvara u toplotu do 98 procenata
  • Tihi rad zbog malog broja obrtaja ventilatora
  • Kompaktne dimenzije, samo 450 mm širine
  • Opcionalno dostupan kao kombinovani uređaj ili uređaj za grejanje


Sa eksternim ili ugrađenim snabdevanjem toplom vodom

Zidni kondenzacioni uređaj na gas Vitodens 200-W je primer štedljivosti i izdržljivosti, jer Inox-Radial izmenjivač toplote od nerđajućeg čelika omogućava trajno visoku upotrebu kondenzacije.

Uređaj koristi manje energije, jer dodatno upotrebljava toplotu dimnih gasova. To smanjuje troškove i ne opterećuje okolinu.

Vitodens 200-W je opcionalno dostupan sa separatnim snabdevanjem toplom vodom (tip B2HA) i sa ugrađenim protočnim grejačem (tip B2KA). Zahvaljujući tome su na raspolaganju i grejanje i snabdevanje toplom vodom a da pri tom zauzimaju vrlo malo prostora.

Da biste pogledali video, kliknite na dugme za reprodukciju. Napominjemo da se reprodukcijom videa, podaci prenose na YouTube. Za detalje molimo da pogledajte našu Politiku privatnosti.

Vitodens 200-W

Jak gorionik sa dugim vekom trajanja

MatriX cilindrični gorionik od nerđajućeg čelika ima dugi vek trajanja. Ugrađena regulacija sagorevanja Lambda Pro Control automatski prilagođava sagorevanje različitim vrstama gasa.

Zahvaljujući Lambda Pro Control provera dimnjaka neophodna je tek na svake tri godine, što smanjuje troškove.

Kondenzacioni kotao na gas je veoma štedljiv čak i za održavanje. Svi sastavni delovi su dostupni spreda, tako da nije potreban dodatni prostor sa strane za servisiranje.
Presek proizvoda

Pregled

Kapacitet (kW)
3,2 do 150 kW
Normni stepen iskorišćenja
98 % (Hs)/109 % (Hi)
Energetska klasa
energieeffizienklasse.png
A
Gorivo
icon-gas.png
Gas i tečni gas
Oblast primene
icon-wohngebaeude.png icon-gewerbe.png
Jednoporodična/dvoporodična/višeporodična kuća, etažni stan u višeporodičnoj kući, novogradnja i modernizacija
Upravljanje
Einfaches RGB
Vitotronic 200 regulacija sa jasnim tekstualnim i grafičkim prikazom, moguće je upravljanje preko Vitotrol aplikacije
Priprema tople vode
Potreban je dodatni bojler PTV-a zbog većeg komfora, do 35 kW i kao kombinovani uređaj bez dodatnog bojlera PTV-a za jednostavno snabdevanje toplom vodom
Ostale odlike
Kao instalacija sa više kotlova do 600 kW
Presek proizvoda Vitodens 200-W
fernbedienungen.jpg

Međusobno usklađeno: sistemska tehnika

„Celina je više od zbira njenih delova.“ Rukovodeći se ovim načelom, Viessmann ne nudi samo pojedinačne komponente grejanja koje ispunjavaju visoke Viessmann standarde po pitanju kvaliteta, pouzdanosti i efikasnosti, već su svi proizvodi višestruko povezani u usklađeni kompletni sistem u kome su svi ugrađeni delovi međusobno usklađeni, jer samo perfektni sklad komponenti integrisanih u sistem iskorišćava potpuni pogonski potencijal inovativne vrhunske tehnike.

Viessmann sistemska tehnika obuhvata sve što čini pouzdano i ekonomično grejanje: od Vitotronic regulacije sa bežičnim daljinskim upravljanjem, preko efikasnog Vitocell bojlera tople vode za najbolji komfor tople vode, do solarnih instalacija za štedljivu podršku grejanju.